Showing Manifestation

Next Previous Back to index : Advanced search

[M] お米のひみつ : たのしい料理と実験 Volume

小竹千香子 著; 永井泰子 絵
Creator: Publisher: さ・え・ら書房 (Date of publication: 1992)

Original title: お米のひみつ : たのしい料理と実験
Title transcription: オコメ ノ ヒミツ
Series statement:
  • やさしい科学
Number:
Form: Volume Volume / text text
Language: Japanese
Publication place: 東京
Physical description: 63p ; 23cm
Price: 1200
Subject:
Classification:
Tag:
Identifier:
Created at: Sat, 29 Apr 2023 11:09:14 +0900
Updated at: Sat, 29 Apr 2023 11:09:14 +0900
Description:

お米の水の吸い方を観察し、ご飯を炊くという事の科学的な説明、お米の種類、赤飯、かゆと雑炊、おだんご作り等を解説。 (日本図書館協会)