Showing Manifestation

Next Previous Back to index : Advanced search

[M] 最新食品標準成分表 : 健康づくりと調理に 1点(80キロカロリー)当たり重量値つき Volume

全国調理師養成施設協会 編
Creator: Publisher: 全国調理師養成施設協会 (Date of publication: 1987)

Original title: 最新食品標準成分表 : 健康づくりと調理に 1点(80キロカロリー)当たり重量値つき
Title transcription: サイシン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ
Edition: 第13版
Number:
Form: Volume Volume / text text
Language: Japanese
Publication place: 東京
Physical description: 318p ; 15×22cm
Price: 490
Subject:
Classification:
Tag:
Identifier: ISBN: 9784924737051
JPNO: 88017345
  • ISBN: 9784924737051
  • NDL Search: R100000002-I000001898778-00
  • JPNO: 88017345
Created at: Mon, 10 Jul 2023 11:59:08 +0900
Updated at: Wed, 19 Jul 2023 10:29:21 +0900
Item identifier Library Shelf Call number Circulation status
(No number) さくら図書館 さくら本棚 Claimed Returned Or Never Borrowed
Not For Loan