Showing Manifestation

Next Previous Back to index : Advanced search

[M] 最新食品標準成分表 : 健康づくりと調理に 1点(80キロカロリー)当たり重量値つき Volume

全国調理師養成施設協会 編
(Date of publication: 1987)

Original title: 最新食品標準成分表 : 健康づくりと調理に 1点(80キロカロリー)当たり重量値つき
Title transcription: サイシン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ
Edition: 第13版
Number:
Form: Volume Volume / text text
Language: Japanese
Publication place: 東京
Physical description: 318p ; 15×22cm
Price: 490
Subject:
Classification:
Tag:
Identifier: ISBN: 9784924737051
JPNO: 88017345
Created at: Mon, 10 Jul 2023 11:59:08 +0900
Updated at: Wed, 10 Sep 2025 19:59:36 +0900
Item identifier Library Shelf Call number Circulation status
(No number) さくら図書館 さくら本棚 Claimed Returned Or Never Borrowed
Not For Loan
(No number) さくら図書館 さくら本棚 Claimed Returned Or Never Borrowed
Not For Loan
(No number) さくら図書館 さくら本棚 Claimed Returned Or Never Borrowed
Not For Loan
(No number) さくら図書館 さくら本棚 Claimed Returned Or Never Borrowed
Not For Loan