Showing Manifestation

Next Previous Back to index : Advanced search

[M] 最新食品標準成分表 : 健康づくりと調理に 1点(80キロカロリー)当たり重量値つき 2色刷り Volume

全国調理師養成施設協会 編
Creator: Publisher: 全国調理師養成施設協会 (Date of publication: 1996)

Original title: 最新食品標準成分表 : 健康づくりと調理に 1点(80キロカロリー)当たり重量値つき 2色刷り
Title transcription: サイシン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ
Edition: 第22版
Number:
Form: Volume Volume / text text
Language: Japanese
Publication place: 東京
Physical description: 354p ; 15×21cm
Price: 700
Subject:
Classification:
Tag:
Identifier: ISBN: 9784924737211
JPNO: 96066126
  • ISBN: 9784924737211
  • NDL Search: R100000002-I000002503758-00
  • JPNO: 96066126
Created at: Mon, 10 Jul 2023 11:56:52 +0900
Updated at: Mon, 10 Jul 2023 12:02:05 +0900
Item identifier Library Shelf Call number Circulation status
(No number) Your Library ja: first_shelf Available For Pickup
(No number) さくら図書館 さくら本棚 Available On Shelf
(No number) さくら図書館 さくら本棚 Not Available
Not For Loan